Undervandsfolket

Fem mennesker der alle trives under overfladen. Omkranset af vand, i en tilstand af vægtløshed og lydløshed. Afskærmet fra overfladens støjende pligter. Her er de kun i selvskab med sig selv. Her har de helle.
"Når jeg er under vandet, arbejder jeg med at lytte til kroppen og slappe af i en presset situation. Jeg nyder stilheden, hvor jeg kan forsvinde hvorhen jeg vil i mine tanker."


Solvej Mathiasen


Fridykker
"Der er ikke noget der strammer. Det er naturligt og frit. Jeg kan mærke vandet omkranse min krop, uden det først skal gennem tekstil. Det er dejligt"


Trine


Nudist
"Sporten er min måde at få et frisk pust ind i min hverdag. Det er mit frirum, og det er her, jeg kommer for at tømme tankerne. Når vandet omslutter min krop, føler jeg mig i det rette element, og alt andet er ligegyldigt, når jeg er i vandet"


Kathrine Højbjerg Kristiansen


Synkronsvømmer
"Undervands Rugby er for mig den perfekte sport, hvor styrke, reaktionstid, koordination, smidighed, intelligen og samarbejde er afgørende for, hvor dygtig en spiller man udvikler sig til."


Peder Pultz Holm
Undervandsrugbyspiller


"Når jeg er i vandet, er der kun mig og mine tanker. Jeg ser på svømning som et slags fristed, hvor jeg hverken behøver at tænke på skole eller lektier, men har mere plads til, at være mig selv."

Anton Borg Hjort
Svømmer