Mogens binder Christina med reb, som har en længde på otte meter. Hvert reb kan i udstrakt længde bære en vægt på 200 kilo. I løbet af en bindingssession kan Mogens godt komme op og bruge små 160 meter reb.
Bondage associeres af mange med sadomasochisme og sex, men Christina og Mogens fra Klub Nawa dyrker bondage for at nå en meditativ tilstand - og de er ikke de eneste.

I et sirligt spind
slipper tankerne fri
Mogens binder Christina med reb, som har en længde på otte meter. Hvert reb kan i udstrakt længde bære en vægt på 200 kilo. I løbet af en bindingssession kan Mogens godt komme op og bruge små 160 meter reb.Ewa og Bo har dyrket bondage i snart seks år. Tilbage i januar måned fik Bo foreviget sin fascination af bondage med en stor tatovering på venstre overarm.Mærkerne fra rebene sidder længe på Christinas hud. Nogle gange efterlader de små sår. Rebenes effekt udtrykkes ikke kun på huden, for Mogens og Christina kan hente energi til flere dage i en enkelt bindingssession.
Mens det forklares, hvordan Hishi udføres, stiller aftenens deltagere spørgsmål til knudens udførelse. Det sker ofte at enkelte også rejser sig for at komme tættere på og iagttage, hvordan mønsteret formes. Selvom den koncentrerede stemning opblødes med kærlige vittigheder, er alle dybt fokuserede.
Tekst: Freja Marquardt
Billeder: Andreas Merrald